Ekranlara çıkacak yüzü yok! >>

Sinan Akçıl ve Müge'nin sevgili oldukları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Biz de sıkça merak edilen rol aldıkları dizide birbirlerine aşık olan isimleri sizler için bir araya getirdik.
Magazin dünyasının bir çok ünlü ismi yaşadığı aşklar ile gündeme geliyor. Ünlü isimler zamanının çoğunu setlerde geçiriyor. Doğal olarak da aşklarını burada yaşıyorlar. Kimi yaşadığı aşkı evliliğe götürürken kiminin de dizinin bitmesi ile aşkları da bitiyor. Sosyal medyadan yaşadıkları aşkı paylaşan ünlü isimler takipçileri tarafından oldukça çok beğeniliyor. Aynı zamanda ayrılıkları da ilişkileri kadar konuşulmayı başarıyor. 

Sinan Akçıl ve Müge Anlı arasında yaşanan aşk iddiaları herkesin ilgisini çekti. Söylenene göre ikili bir süredir sevgiliydi. Biz de sıkça merak edilen set aşklarını sizler için araştırdık. İşte detaylar... 

Set aşkı gerçeğe döndü
Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım aşkları Fırtına dizisi ile başlamıştı. Çift aşklarına evliliğe taşımıştı. Ancak çift evlendikten kısa bir süre sonra boşandı. Tuba Büyüküstün ve Bülent İnal ‘Ihlamurlar Altında’ isimli dizide başlamıştı. Fakat dizinin bitmesi ile birlikte çiftin ilişkileri de bitti. Dizi bittikten bir süre sonra ilişki de bitti.

Büyüküstün daha sonra bir başka dizideki rol arkadaşı Onur Saylak ile evlendi. Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler "Alacakaranlık" dizisinde oynamışlardı. Daha sonrasında da çift aşk yaşamaya başladı. Berrak Tüzünataç ve Tolgahan Sayışman Elveda Rumeli dizisinde iki sevgiliyi canlandırıyorlardı. Sonra da gerçek hayatta aşk yaşamaya başladılar.

Müge Anlı ile basıldılar
Sinan Akçıl ve Müge Anlı hayranlarını şoke edecek bir gelişme yaşandı. İddialara göre ikili bir süredir sevgiliydi. Hatta Müge Anlı sık sık Akçıl'dan gelen çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşıyor. İkili geçtiğimiz gün yakalandı. İşte detaylar...
Reklamlar