Home
20 Ocak 2022 ( 227 izlenme )
Reklamlar

Eviniz birikiminiz gidebilir

Gelen son dakika haberine göre Türkiye'de sistem kilitlendi Vatandaşlar açıkta kalıyor mağduriyetler tavan yapmış durumda Dolar kurunun sürekli olarak artmasıyla beraber gelen mağduriyetler patlak vermeye başladı. Devletin yavaş iş yapması Vatandaşın yıllar boyunca biriktirdiği paradan olmasına neden oluyor.

Tapu müdürlüklerinde sistemin yavaş ilerleyip 1 hafta geriden gelmesi mağduriyetleri tavana çıkardı örneğin evini satmak isteyen bir kişi 1 hafta beklerken yerine yeni ev almak istediğinde yine 1 hafta beklemesi gerekiyor evini sattığında dolar kuru 12.70 olan vatandaş ev almak istediği süre boyunca 14.80 i gören dolar kuru yüzünden sattığının yerine koyamıyor yani karakışta evini satmasıyla açıkta kalıyor.


tapu müdürlüklerinden gelen haberlere göre Alış satış işlerinde bir çok cayma durumu meydana gelmekte insanlar tapu sırası beklerken karşı taraf caymasın diye gözünü uyku bile girmiyor Ekonomik bunalım ülkenin dört bir yanında vatandaşlar tarafından yoğun şekilde hissedilmeye başladı Örneğin 12.70 den 500 bin liralık yapılan işlem 39.bin 370 dolar yaparken 14.80 den yapılan bir bir satış 33 bin 783 dolar yapmakta yani 2 haftada 5 bin 587 dolar zarar ortaya çıkmakta malının zarar ettiğini düşünen satıcılar satış işlerinden cayıyor ve büyük mağduriyetler ortaya çıkıyor.




bu gibi durumlarda devletin hızlı işlem yapması vatandaşların büyüyen yarasına merhem olabilir evini satan kişi sistemin yavaş ilerlemesi yüzünden evsiz kalıyorsa sorun artık çığırından çıkmış demektir. Tapu Müdürlüklerinden gelen habere göre yeni bir sisteme geçildiği mevcut sistemin çok yavaş ilerlediği ve memur eksikliği gibi sorunların olduğu dile getirilmekte lütfen bunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ulaşana kadar paylaşalım Bir insanın yıllarının birikimini devletin yavaş ilerlemesi yüzünden kaybetmesine göz yumulamaz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Survivor Birincileri Kazandıkları Parayı Ne Yaptılar?.. Gencecik kız, nasıl atlatır ki bunu... >> Geçen hafta da nişanlandık. Mutluluktan uçuyordum ki Şekersiz Çay İçmenin Muazzam Faydaları. Detaylar