Genç Anne İkiz Oğullarını Terk Etti 40 Yıl Sonra Olanlara Kimse Anlam Veremedi

999 izlenme 09 Kasım 2021
Reklamlar
videolu haber

Genç Anne İkiz Oğullarını Terk Etti - 40 Yıl Sonra Olanlara Kimse Anlam Veremedi

Genç Anne Oğullarını Terk Etti - 40 Yıl Sonra Olanları Kimse Açıklayamadı

Yaşamın akışı sırasında zaman zaman insanların anlamakta güçlük çektiği farklı olaylar meydana geliyor. Bilim insanları her koşulda imkanları zorlayıp bu olaylara mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken,bazen onların da anlamakta ve anlatmakta güçlük çektiği tuhaf durumlar insanları hayrete düşürüyor. 

Bu videoda uzun yıllar konuşulan ve halen net bir açıklaması olmayan sıra dışı bir olayı paylaşacağız. İyi seyirler…

Her şey 1939 yılında Amerika’da bir genç kızın doğum yapması ile başladı. Fakir bir aileden gelen anne ikizlere bakacak maddi imkana sahip değildi. Sonunda en zor olanı seçmek zorunda kaldı ve ikiz oğullarını evlatlık vermeye karar verdi. 

 İkizler birbirinden ayrıldığında henüz 21 günlüktü. İki farklı aile tarafından evlat edinilen bebekler yeni hayatlarına başlayacakları evlere doğru yol aldığında, anneleri sadece ağlıyordu. 

ikisi de birbirinden yüzlerce kilometre uzakta güzel bir çocukluk geçirdi. Kendilerini evlat edinen aileler, onlara son derece iyi bakıyor, tüm ihtiyaçlarını ellerinden geldiğince karşılıyordu. 

Yıllar geçti, eğitimlerini tamamlayıp evlendiler ve kendi hayatlarını kurdular. Her şey son derece normal bir şekilde ilerliyordu. Ta ki 1977 yılında artık 38 yaşında olan Jim Lewis bir ikiz kardeşi olduğunu öğrenene kadar. 

2 yıl süren uzun bir araştırma sonucunca Jim ikiz kardeşinin soyadına bir yerel mahkemeden aldığı bilgiler neticesinde ulaştı ve telefonunu bulup onu aradı. 

Başlangıçta gergin bir şekilde geçen konuşmanın ardından iki kardeş buluşmaya karar verdi. Olayın asıl ilginç kısmı ise bundan sonra başladı. 

Buluştuktan sonra yaptıkları konuşmalar sırasında fiziksel benzerliklerinin çok ötesinde hayatlarının çok önemli bir kısmının tamamen aynı olduğunu farkettiler. Öyle ki bu benzerlikler iki kardeş için de inanılmazdı. 

Örneğin ikizleri evlat edinen iki aile de birbirlerinden tamamen habersiz bir şekilde onlara Jim adını koymuştu. 

İkisi de iki kez evlenmişlerdi. Daha ilginci ikisinin de ilk eşlerinin adı Linda, ikinci eşlerinin adı Betty idi. 

Her ikisi de bir köpek almış ve adını Toy koymuşlardı. 

İkisinin de birer oğlu olmuştu. Ve inanılmaz bir şekilde ikisi de çocuklarında “James Allen” adını koymuştu. 

İki kardeşin ilgi alanları da tamamen aynıydı. ikisi de garajlarında marangozluk işleri ile uğraşıyorlardı.  Ve ikisi de Chevrolet marka araba sahibi olmuşlardı. 

Bu ilginç tesadüflerin ortaya çıkmasının ardından hikaye gazetelerde ve televizyonda da geniş yer buldu. Sohbet programlarına katılan, röportajlar veren Jim Lewis ve Jim Springer uzun süre gündem de kaldı. 

Bu kadar tesadüfün gerçek olamayacağını söyleyen bir çok insan ikilinin söylediklerinin yalan olduğunu kanıtlamak için çaba gösterdi. Ancak Jim kardeşlerin anlattıkları kayıtlarla da doğrulanıyordu. 

Bilim adamları bu sıra dışı ikizler üzerinde bazı deneyler yapmak için onlardan izin aldı. Bu deneyler sırasında aynı şartlar altından ikisinin de aynı tepkileri verdiği görüldü. Örneğin iki farklı odaya alınarak akıllarına ne gelirse çizmeler istendiğinde, çıkan sonuç birbirine çok benziyordu. 

İkilinin gizemini çözmeye çalışan bilim insanlarından Profesör Bouchard, yıllarca uğraşsa da benzerliğe bir anlam veremedi. 

Aynı hastalıktan kısa süre aralıklarla hayatını kaybeden ikizlerin yaşadığı tesadüfler halen tartışılmaya devam ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KANSERİN 8 ÖNEMLİSİ BELİRTİSİ ! VUCUDUNUZDA BUNLARDAN BİRİ VARSA DOKTORA KOŞUN >>> SON DAKİKA | Belediye başkanlarına hapis cezası verildi.. iki kardeş varmış. AKRABALAR