Hiç giymeseydin! >

Şarkıcı Aynur Aydın'ın dün sahne aldığı mekanda giydiği mini eteği magazin gündemine bomba gibi düştü. Biz de ünlü isimlerin unutulmaz sahne şovlarını ve kazalarını sizler için bir araya getirdik.
Giydiği mini eteği ile gündeme gelen Aynur Aydın sahnede zor anlar yaşandı. Sahne şovunu izlemeye gelenler gördükleri şey karşısında ne diyeceğini bilemedi.. Biz de ünlü isimlerin sahnede yaşadıkları enteresan olayları sizler için bir araya getirdik. 

Ünlülerin unutulmaz sahne kazaları
Yaptıkları işlerle milyonların sevgisini kazanan, büyük hayran kitlelerine ulaşan ünlü isimlerin, bazen sahnede başlarına öyle bir şey geliyor ki, keşke o anı geri alabilsem insanların hafızasından silebilsem diyorlar. Ne yazık ki böyle bir şey mümkün değil. Hele ki teknoloji çağı bu kadar gelişmiş ve videolu kayıt cihazlarında cebimizde taşıyorken. Birde bu işin sosyal medya ayağı var ki, kayıt altına alınanlar anında milyonalrca kişiye ulaşıyor. Bu durum tabi ki geniş hayran kitleleri olan ünlü isimler için pek hoş olmuyor. Özellikle canlı performans sergileyen sanatçılar, sahnede yaşadıkları talihsizliklerle haftalarca gündem de kalabiliyor. Bizde merak edenler için o isimleri bir araya getirdik. 

Aynur Aydın'dan süper mini etekli şov
Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Aynur Aydın, sahne aldığı yerde süper mini eteğiyle izleyenlerin gözlerine şov yaptı.
Reklamlar