Kimler varmış kimler

İki aylık param kaldı arabamı sattım diyen İzel'i ve bir dönemin zengin olan ünlülerin şimdiki hallerini görünce çok şaşıracaksınız. İflas eden ve hayatları değişen ünlü isimlerin hepsi galerimizde.
Ünlü deyince milyonlarca izlenen oyuncular, lüks evlerde oturan şarkıcılar, paha biçilmez otomobilleriyle tanınan sporcular geliyor aklımıza. Magazin dünyasının ünlü isimlerinin başarılı kariyerleri onlara iyi paralar kazandırıyor. Elbette bu rakamı tam olarak bilmek mümkün değil ancak ünlü biri görüldüğünde “Deli gibi para kazanıyor abi bunlar da!” düşüncesi hemen herkesin aklında yer etmiştir. İyi paralar kazanan ünlüler kazandıkları milyonları nasıl kullanıyor dersiniz?

O ÜNLÜLER KİM?
Üne kavuşan isimler de bizler gibi para kazanıp bizler gibi de iflas edebiliyor.  Tek farklı ünlü isimler sahip oldukları yetenekleri kazanca dönüştürüyor. Bu bazen bizlere "nasıl kolay para kazanıyor" dedirtse de ünlü isimlerde zorlu süreçler yaşayabiliyor. Bizler gibi belli kazançları olan ünlülerin bizden tek farkları kazandıkları miktarlar. Bu küçük gözüken ayrıntı  bir insanın ömür boyu çalışsa bile kazanabileceğinden çok daha fazla.

Ünlü olmanın dolgun maaş anlamına geldiği aşikar. Peki, nasıl oluyor da ünlü isimleri sıklıkla mali sıkıntılar içerisinde görüyoruz. Milyonlar kazanan ünlü isimlerin iflas edişlerine çok sık rastlıyoruz. Çünkü çok kazanmak yetmiyor. Çok kazanılan paranın da iyi yönetilmesi gerekiyor. Milyonlar kazanan ünlü isimler finansal açıdan savurgan olabiliyor. Kariyerleri boyunca yapmış oldukları savurgan harcamalarla giderek artan borçlar ünlülerin korkulu rüyası oluyor.  Magazin dünyasının ışıltılı dünyasını içinde yaşayan ünlüler bu borçlar nedeniyle zor zamanlar geçirebiliyor. Listemizde bulunan isimlerin hepsi bir dönemin ünlü isimleriydi zenginlik ve refah içinde yaşıyorlardı. Unutulmaz  efsane denilen ünlü isimler maddi sıkıntıları nedeniyle birer birer o ışıltılı dünyadan ayrılmak zorunda kaldı. Eski ünlü isimlerin yerlerini çoktan yeni yıldızlar doldurdu. Bir döneme damgasını vuran zengin isimlerinin iflas ediş hikayeleri galerimizde.  Zamanında büyük servetleri olan ve servetlerini kaybeden arasında kimler var? Hepsi galerimizde.

Detaylar galerimizde...
Reklamlar