Mezar Kazıcının Başına Gelen Tüyler Ürperten Olay.!! KADIN MEZARINDA...:==>>

2602 izlenme 07 Ocak 2022
Reklamlar
videolu haber

Her yıl ramazan ayında hem iftar hemde sahur programları yapan ve en çok ilenen dini program olan Atv Ekranlarındaki Nihat Hatipoğlu Programında tüyleri diken diken eden o’laylar yaşanmaya devam ediyor bu kez tam 30 yıldır mezarcılık yapan birinin tüyleri diken diken eden sorusuna cevap verdi Nihat Hatipoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen iftar programına video gönderen mezarcı, yaşadığı ilginç bir olayı anlattı

KOCAMAN BİR Y’ILAN M’EZARA GİRMEYE ÇALIŞMIŞ Nihat Hatipoğlu’nun sunduğu ‘İftara Doğru’ programına video gönderen bir mezarcının anlattıkları ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti tam 30 seneden beri mezarcı olduğunu belirten vatandaş, bir gün m’zar kazarken kocaman bir yılan gördüğünü belirterek “Mezarın yarısına kadar girmişti. Oraya kısılmış ö’lmüş Deliği biraz genişleterek yılanı çıkartım. O esnada mezardaki kadının k’efenini de gördüm.


 
ABDESTSİZ HİÇ YERE BASMAMIŞ Bu olaydan sonra kadınla ilgili detaylı bir araştırma yaptığını belirten mezarcı, “Kadın, abdestsiz yere basmazmış. Kocasının önünü kesinlikle kesmezmiş. Elinden geldiğince de fakir fukaraya yardım etmiş” şeklinde konuştu Nihat Hatipoğlu’da bu olay üzerine çok güzel bir açıklama yaptı

Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu iftar programına video gönderen mezarcı, mezarlıkta gördüğü ibretlik olayı anlattı. Mezara girmeye çalışan yılanın başına gelenler tüyler ürpertti.
Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru programına ibretlik bir video gönderildi. Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde mezarcılık yapan adam başından geçen ibretlik olayı anlattı.

"YILAN MEZARA GİRMEYE ÇALIŞIRKEN ÖLMÜŞ"

30 yıldır mezarcı olduğunu belirten vatandaş, bir gün mezar yaparken büyük bir yılan gördüğünü belirterek "Mezarın yarısına kadar girmişti. Oraya kısılmış ölmüş. Deliği biraz genişleterek yılanı çıkartım. O esnada mezardaki kadının kefenini de gördüm. Öldüğü 5 sene olmasına rağmen kefeni bembeyaz, tahtaları bile çürümemiş. Onu görünce çok duygulandım ve mezar başında uzun süre ağladım" ifadelerini kullandı.

"MERHUM KADIN ABDESTSİZ YERE BASMAZMIŞ"

Bu olaydan sonra kadınla ilgili detaylı bir araştırma yaptığını belirten mezarcı, "Kadın, abdestsiz yere basmazmış. Kocasının önünü kesinlikle kesmezmiş. Elinden geldiğince de fakir fukaraya yardım etmiş" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ANKET SONUÇLARINDA ŞAŞIRTAN SONUÇ BÜYÜK FARK ATTI Ankara kulislerine bomba gibi düştü! Ahmet Davutoğlu'nun İYİ Parti ile ittifak hamlesi Patronuna ibretlik dua.. AYRINTILAR Demet Özdemir'in Annesi Bakın Kim Çıktı ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ:==>>