Utanma da kalmamış! >

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki görenler gözlerine inanamadı. Biz de hafızlara kazınan ünlü skandallarını sizin için bir araya getirdik.
Magazin dünyasının tanınan simalarının kirli çamaşırlar asla bitmiyor... Gün geçmesin ki ünlü isimler yeni bir skandala imza atmasın. Kimi davranışlarıyla kimi açıklamalarıyla birbirinden tuhaf olaylara imza atıyor. Bunlardan birisi de Seda Sayan'ın paylaşımı oldu. Biz bu içeriği hazırlarken 'yok artık bu kadarı da olmaz!' demekten kendimizi bir türlü alamadık.

Ünlülerin hafızalara kazınan skandalları
Yıldız Tilbe'nin Sezen Aksu'nun aşkıyla birlikte oluşunu itiraf ettiği açıklamayı hatırlıyor musunuz? O dönem hepimiz bu açıklamalar karşısında en az Sezen Aksu kadar şoke olmuştuk. Peki Hamdi Alkan'ın eski karısı Canan Hoşgör'ün bir zamanlar kocasıyla aşk yaşayan Ebru Şallı için 'mikrop' demesi?

Ünlülerin birbirinden skandal açıklamaları; Neler söylemişler, neler yapmışlar?  Açıklamalarında bazen öyle dürüst davranmışlar ki biz ''bu kadar dürüstlüğe gerek var mıydı?'' sorusunu sormaktan kendimizi alamadık. 

Şöhret dünyasında ne zaman bir skandal olsa o isim bir süre ortadan kaybolur, olay topluma unutulur ve sonrasında yeni bir çıkışla yeni bir başlangıç yaptığını düşünürler... Fakat bu skandallar öyle kolay kolay unutulacak cinsten değil. Yıllar geçmesine rağmen hafızalara öyle bir kazınmış ki unutmak ne mümkün? Bu içeriğimizde ünlülerin bomba gibi itiraflarını derledik. Tuvalette aşk yaşayan ünlü kim? Komşusunun yatağında hangi ünlü uyuyakaldı? Hangi ünlü parkta sevişirken yakalandı ve sonra böyle bir şey hiç yaşanmamış gibi gazetecilere gülümsedi? Hangi ünlü bardaki gazetecileri atlatmak için tuvaletten kaçarken pencereye sıkıştı? Murat Övüç kimi hamile bıraktı?

Seda Sayan'dan skandal paylaşım
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Seda Sayan, Çağlar Ökten'le öpüştü. Fotoğrafı görenler pes artık dedi. İşte o fotoğraf. 
Reklamlar