Home
05 Ekim 2021 ( 3608 izlenme )
Reklamlar

Yaşlı Kadının Bağışladığı Evden Çıkan Şey Adamı Şok Etti!

Yaşlı Kadının Bağışladığı Evden Çıkan Şey Adamı Şok Etti!
96 yaşındaki kadını ailesi huzur evine taşınmak istiyordu. Yaşlı kadın evini etrafta dolaşan evsiz bir adama bağışlamaya karar verdi. Yaşlı kadın adamı yanına çağırarak evini ona vereceğini söyledi. Sokakta yaşayan adam kadının sözleri karşısında çok mutlu oldu. Adam evde bulduğu şey karşısında adeta şoka girdi…

Elly adındaki kadın kocasının ölümüyle birlikte evde tek başına yaşamaya başladı. Gençlik zamanlarında tüm işlerini rahat bir şekilde halletsede yaşı ilerledikçe bazı işleri yapamaz duruma geldi. Bir zaman sonra huzurevine gitmeye karar verdi. Küçüklüğünden beri yaşadığı evi ise sokakta yaşayan bir adama bağışlayacaktı. Bu adam sıradan birisi değil, Elly’e her zaman nazik davranan birisiydi.

Adam, Elly’nin bu teklifi karşısında çok mutlu oldu ve teklifi kabul etti. Lakin evdeki gizemden adamın hiç haberi yoktu. Harold ismindeki adam 56 yaşındaydı, aslında iyi bir işe ve kendisini seven bir eşe sahip olan yaşlı adam, eşini ve işini kaybetmesinin ardından adeta boşluğa düşerek sokaklarda yaşamaya başlamıştı.

Sahip olduğu her şeyi zamanla kaybeden adam, başına gelen olaylar karşısında ne yapacağını bilemez bir halde savruluyordu. Sokaklarda yaşamaya başladıktan sonra da Elly ismindeki bu yaşlı kadınla tanıştı. Yaşlı Elly, alışveriş için dışarı çıkmış, eve gelirken poşetin yırtılması sonucunda aldığı tüm malzemeler yola dökülmüştü. Harold, hemen Elly’nin yardımına koştu ve yaşlı kadına evine kadar yardımcı oldu. Bu ufak hareket Harold için yeni bir yaşamın kapısını açmıştı.

Elly ve Harold, arasındaki bağ zamanla güçlenmeye başlamıştı, Harold, yaşlı kadına elinden geldiği kadar yardımcı oluyor, Elly ise onu akşam yemeklerine davet ediyordu. İkili arasındaki dostluk bağı her geçen gün artıyordu. Ancak Elly’nin huzurevine gönderilmesi yönünde karar alındığını duyan Harold, bu duruma oldukça üzülmüştü. Elly, her ne kadar huzurevine gitmek istemediğini söylesede ailesi bu sözleri görmezden geliyordu.

Harold, bir gün Elly’nin evinde ailesi ile karşılaşır, Harold, ne kadar konuşmak istese konuşmaya çalışsa da aile ‘pis serseri’ diyerek onu duymazdan gelir. Ayrıca Elly’i aramaması konusunda da uyarıda bulunur. Harold’a Elly’nin kaldığı huzurevinin ismini de söylemezler.

Harold, Elly’i bulmak için yola koyulur, eski ayakkabıları ile ülkedeki tüm huzurevlerini dolaşır, evinden binlerce kilometre uzaktaki huzurevine gelir. Bir süre içeri girip girmeme konusunda tereddüt yaşar ancak içeri girer. Resepsiyona ‘Elly burada mı?’ diye sorar, ‘Evet burada’ yanıtı alınca birden gözleri mutlulukta açılır, ‘Siz akrabası mı oluyorsunuz?’ diye sorulan soruya da ‘Evet kardeşiyim’ yanıtını verir. Daha sonra Elly’nin odasına çıkar.

Kapıyı büyük bir heyecanla açar, Elly’i görünce heyecan yerini korkuya bırakır, çünkü Elly’nin durumu oldukça kötüleşmiştir. Elly’de kafasını çevirince Harold’u görür ve gözlerinin içi parlayarak Harold diye bağırır, onu yanına çağırır.

Elly ve Harold bir süre sohbet eder. Harold odadan ayrılmaya hazırlandığı sırada Elly, ona bir şey fısıldar ve Harold, ‘Ciddi olamazsın’ der. Elly kafasını sallayarak onaylar. Bu ikilinin son görüşmesi olur, Elly sonraki gün hayatını kaybeder.

Harold, ağlaya ağlaya eve geri döner ama Elly olmadan ev çok sessizdir. Masada uzun bir süre oturduktan sonra içecek bir şeyler almak için mutfağa yönelir, dolabı karıştırdığı esnada bir poşet yere düşer. Poşette tam 100 bin dolar vardır ve bu Elly’nin tüm birikimidir. Parayla ne yapacağını uzun uzun düşünen Harold sonunda karar verir, bu parayı Elly’nin ona hatırası olan evi yeniletmek için kullanır. Duvara Elly’nin resmi asar ve altına bir mum yakarak, onu minnetle anar.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

okumak için linke tıklayınız Parası İçin Milyoner Bir Adamla Evlendi Ancak Adam Ölmeden Önce Öyle Bir Şey Yapmıştı Ki... BBG'NİN FİLOZOFU ERAY SEZER ŞİMDİ NEREDE, NE YAPIYOR? RÜYASINDA Kİ SES, 'GEL BENİ ÇIKART AŞAĞIDAYIM' DEDİ