Yıllarca o kadar lafa diren, pandemiye yenil.. >>

Pandemi döneminde boşanan ünlüler, karantinanın yaramadığı ünlüler, 2020'de boşanan ünlü isimler, koronavirüs nedeniyle ayrılan ünlüler ve detayları...
Herkes sevdiği insanın bir ömür hayatında olmasını ister. Bu doğrultuda hayaller kurulur ve resmi adımlarla dünya evine girilir. İyi günde kötü günde sözü evliliğin en temel cümlelerinden biridir. Çünkü hayat uzun bir maraton ve inişleri çıkışları fazlasıyla olabiliyor. İşte bu inişlerde insanlar eşlerini yanında görmek ister. Fakat bu istek maalesef bazen gerçek olamayabiliyor. İyi günlerde yanında bulduğunuz eşiniz kötü gününüzde ayrılabiliyor.  

Dünya'nın belası haline gelen koronavirüs pandemisi her yeri etkilediği gibi evlilik müessesini de derinden etkiledi. Yapılan araştırmalar pandemi sürecinden boşanmaların 2 kat arttığını gösteriyor. Uzmanlar bunun sebepleri arasında eşlerin birlikte normalin üzerinde zaman geçirmesinin ve pandeminin yarattığı stresin etkili olduklarını savunuyorlar. 

Evliliklerin hızlı başlayıp hızlı bitmesiyle bilinen magazin dünyasında da pandemi döneminde boşanmaların önceki dönemlerin bile üzerinde olduğu dikkat çekti. Hakan Altun'un ''Teklife Ediyorum'' şarkısıyla başlayan evlilik hayatları, aynı evde karantina geçirmelerinin ardından İsmail YK'nın ''Allah belanı versin'' şarkısına bağlandı. Ayrılmaları akıllardan geçmeyen ünlü isimler bile bu sürece yenik düştü.

PANDEMİDE BOŞANAN ÜNLÜLER
Bazı ünlü isimler bir dönemdir devam eden anlaşmazlıkları pandemiyle birlikte ayyuka çıkarken, bazıları da pandemiyle birlikte anlaşmazlıklar yaşadılar ve evliliklerini sonlandırma kararı aldılar. İşte o ünlü isimlerden bazıları:

devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar