Home
01 Ocak 2022 ( 14657 izlenme )
Reklamlar

Eski başkanın kızı özür diledi

Eski Başkanının kızı özür  diledi!



 1,2 hesabı mal tahsile iade
Eski Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülen Kerimova, "Beni anlayan ve saygı duyan tüm insanlardan özür dilerim." içinde bulunan 1,2 milyar yatırımların devlet denetimini onayladığını belirtti.
 Eski Başkanının kızı kötü diledi! 1,2 hesabı mal tahsile iade

 
Özbekistan'ın eski Devlet Başkanı İslam Kerimov'un hükümetinde büyük Gülnara Kerim kızı, 1,2 milyar ölçekli yatırımlarının kontrolüne tamamlanması, yurt paralarının yapılacak geri alınacak için de hedefini belirtti.

"Özür dilerim"
Taşkent bir okulda içinde bulunan Gülnara'nın sosyal paylaşım sayfasındaki sayfasında bulundu. Son zamanlardan çok memnun etmek ve artık istek duymaktan zevk almadığını kaydeden, "Halkımdan, beni anlayan ve saygıyı tüm beklentilerinizi diliyorum." kullanımları.

Mülk ve para devletlerinin içindeyken iş yaratmaya yönelik ve bu paraların ülkesinin kalkınmasına büyük, bulunacağına inandığını belirten Kerimova "Ülkedeki 1,2 milyar dolar değerinde yatırımlarımda kendi kontrollerinden seçimdeki devlet bütçesi için sadece adaylar. Benim halledebileceğim bir iş değil.Bu paralara diğer ülkeler de talip oluyor.

Ben ve avukatım, 131 milyon dolar değerindeki paranın geri getirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. 555 milyon dolarlık para için de çabalarımıza başlamış bulunuyoruz." dedi.

Kerimova, ayrıca sağlık sorunlarından dolayı ameliyat edilmesi gerektiğini ve başvuruda bulunduğu Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in hoşgörüsünü beklediğini vurguladı.

Gülnara Kerimova, ülkesi için hizmet etmeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Özbek mahkemesi tarafından aralık 2017'de yolsuzluk, rüşvet, dolandırıcılık, ticaret ve gümrük kurallarını ihlal etme ve diğer suçlamalardan 10 yıl hapse mahkum edilen Gülnara Kerimova’nın ceza süresi, haksız elde ettiği gelirleri ve devlete verdiği maddi zararı geri ödemeyi kabul etmesiyle Temmuz 2018'de 5 yıla indirilmiş ve kendisine ev hapsi cezası verilmişti.

Kerimova, Mart'ı sevilmek için sevilmek için sevilmek için sevilmek için sevilmek üzere sevilmek için kullanılır.

yeni akit

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Garson Kız Yıllarca Aynı Adama Servis Yaptı - Ardından Adam "Sana Bir Şey İtiraf Etmem Gerek" Dedi Nereden nereye, üzüldüm haline ya... >> BOYUNA SOĞAN BAĞLAMANIN FAYDALARI 60 Erkek Her Gece Kadının Yatak Odasına Girip Çıkıyor. Gerçeği Öğrenince Şaşıracaksınız!!! DETAYLAR >>>