Home
12 Mayıs 2021 ( 10851 izlenme )
Reklamlar

Vayy bee, bu olayı görsem ağlardım... >>

Trafik cezası yazdıkları kişinin şehit babası olduğunu öğrenen jandarma ekipleri cezayı kendileri ödedi.
Afyonkarahisar Dazkırı'da trafik uygulaması gerçekleştiren jandarma, durdurdukları bir aracın şoförüne ehliyet ve ruhsat sordu. Aynı zamanda belgeleri istedi. Sürücünün verdiği belgelerin eksik olduğunu fark edince ceza kesti. Jandarma, ceza makbuzunu verdikleri kişinin bir şehit babası olduğunu öğrendi.

ELİNİ ÖPTÜLER
Bu durumun ardından şehit babasının elini öpüp başsağlığı dileklerini ilettikten sonra makbuzu geri istedi. Jandarmalar kestikleri cezaları kendileri ödedi.

Şehit babası, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı ile irtibata geçerek, başından geçenleri anlattı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı da, Dazkırı Kaymakam Vekili'ne durumu bildirdi. Kaymakam Vekili, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayarak teşekkürlerini iletti ve ardından da teşekkür belgesi ile plaket takdim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı da birer plaket ve teşekkür belgesi takdim ederek, "Konuyu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdik. Görevli personel aralarında para toplayıp, cezaya ortak olmak istemiş. Ancak cezayı ödeyen iki askerimiz bunu kabul etmemiş. Şehit yakınları ve gaziler olarak desteklerinden ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

*******************************


Daha 13 Yaşındaydı! Başına Öyle Bir Şey Geldi ki

13 yaşındaki bir kız çocuğunun midesi bulanmaya başlar. Anne kızının hamile olduğundan şüphelenir fakat kızı öyle bir şey olmadığını söyler. Zaman geçtikçe kızın karnı büyür ve hareketlenmeye başlar. Anne kızını doktora götürür. Kızın hamile olmadığı ortaya çıkar. Doktorlar başta kızın karnındaki şeyi tümör zanneder ve kızı hemen ameliyata alır. Ameliyatta kızın karnında ahtapot bulan doktorlar şoke olur.

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir olay meydana geldi. 13 yaşındaki kızın karnı her geçen gün şişmeye başlar. Annesi bu durumu anlar fakat kızına hamile misin diye soramaz. Kuşkulu anne, kızını doktora götürür ve inanamayacağı gerçeği orada öğrenir.

Anne kızının hallerinden önce kuşku duyar. Fakat daha çok küçüktür. Kızını takip etmeye başlayan anne garip bir durum göremez. Kuşkulu anne yine de kızıma bir sorayım der ve sorar. Ancak küçük kızı annesine böyle bir şeyin mümkün olmadığını, hiç bir erkekle böyle bir temasa geçmediğini iddia eder. Fakat küçük kızın bu halleri göz ardı edilecek gibi değildir...

Zaman geçtikçe kızın karnı hem karnı gitgide büyümüş hem de öteki belirtiler de devam etmiş. Anne, “Bu yaşta Allahım Allahım, kepazelik bu” dese de küçük kız hala hamile olmadığını söylemeye devam etmiş. İçi içini yiyen anne, küçük bir kasabada yaşıyor olmalarına rağmen dedikoduları göze alarak kızını doktora götürmüş.

Fakat çekilen ultrasonun ardından kızının söylediklerinin doğru olduğu anlaşılmış.

Kızı doğruyu söylüyormuş yalan söylemiyormuş..

Doktor dahi böyle bir şeyi ilk kez yaşadığından ne söyleyeceğini bilememiş.

Çünkü küçük kızın karnında çok büyük boyutlara ulaşmış bir tümör çıkınca şişkinliğin ve öteki belirtilerin esas nedeni ortaya çıkmış.

Küçük kız zaman kaybetmeden, hemen ameliyata alınmış. Doktorların rutin olarak kabul edilen bu operasyon esnasında karnını açmışlar ve o gördükleri manzara karşısında şoke olmuşlar. Fakat olanlar bununla da kalmamış.

Meğer tümör zannettikleri şey kocaman bir ahtapotmuş... Üstüne üstlük kıpır kıpırmış da ahtapot canlıymış. Doktorlar gördükleri karşısında şoke olmuşlar... 

Böyle bir şeyle ilk kez karşılaşmanın şokunu yaşamışlar...

Olayın aslı sonradan ortaya çıkmış...

Kız 34 ay önce ailesiyle beraber okyanus kıyısındaki bir kasabada tatil yapmış… 

Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bu yumurtalardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca bulunuyormuş...

Kız büyük ihtimalle yüzerken yuttuğu sularla birlikte bu yumurtalardan da yutmuş..

Bu yumurtalardan biri de, milyonda bir olabilecek bir şekilde de olsa, kızın bedeninin içinde hayata tutunmayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış.

Belki inanamıyor olabilirsiniz...

Ancak hayatta nadir karşılaşılan bu olayın gerçekliği kamuoyuna dahi yansımış ve konu araştırmalara konu olmuş...

İnsan hayatta hiç olmaz denen şeylerle karşı karşıya kalabiliyor!


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 arkadaş 40 yıl aynı pozu vermiş Bu 17 Yaşındaki Genç Bir Arkadaşında Uyudu Ama Annesi Sabah Aradığında Sesi Garip Geliyordu. TAM 20 SENE ÖNCE Gelin