Home
05 Ocak 2022 ( 1415 izlenme )
Reklamlar

Yeni Gelişme Var.. D'etay

2022’nin ilk dakikalarında Aksaray’dan geln haber kahretmişti. Merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda meydana gelen kazada, iki otomobil çarpışmış ve 7 şahıs hayatını kaybetmişti. Feci kaza ile alakalı yeni detaylar meydana çıktı… Yeni senenin ilk dakikalarında merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda meydana gelen kazada, Yeşilova beldesinden gelen Nuri Bal (60) idaresindeki Almanya plakalı otomobil, şehir merkezinden Yeşiltepe beldesine seyreden İbrahim Ergün (47) idaresindeki otomobil ile çarpıştı.Ayıntılar Haberin Devamındadır..



Çarpışmanın şiddetiyle şarampole yuvarlanan otomobiller hurdaya döndü. Kazada her iki sürücü ile eş güdümlü İbrahim Ergün’ün aracında belirleme edilen eşi Semiha Ergün, kızları Rumeysa Ergün (12), Sümeyra Ergün, Leyla Uğurlu (22) ile torunları Asel Uğurlu (3) hayatını kaybetti. AKSARAY’DAKİ KAZADA YENİ DETAYLAR Feci kaza ile alakalı detaylar da meydana çıktı. Ergün ailesinin şehir merkezinde oturan kızları Cennet Bülbül’e misafirliğe gittikleri, daha sonra ise Yeşiltepe beldesindeki evlerine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. ARACIN HIZ GÖSTERGESİ TAKILI KALMIŞ Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; Yeşilova beldesinde yaşam sürdüren başka vasıta sürücüsü Nuri Bal’ın oluşturulan otopsisinde 2.43 promil alkollü bulunduğu belirleme edildi. Bal’ın aracının sürat göstergesinin 180’de takılı kaldığı öğrenildi CENAZELER GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ Cenazeler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işleminin sonrasında Yeşiltepe beldesine getirildi. Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının sonrasında cenazeler, belde mezarlığına gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İste o mucize K-a-nseri Önlediği İspatlandı ve Reflü miğde rahatsızlığıTedavisinde Etkili Abi adam hakikaten kötü çıktı >> İyi Parti'den Şaşırtan İttifak Çıkışı! CHP ile ittifak kurmaya mecbur değiliz