Home
10 Ocak 2022 ( 3590 izlenme )
Reklamlar

1.100TL ek ödeme her ay..

1.100 TL ek ödeme! Milyonlarca emekli her ay alacak, ocaktan itibaren... Milyonlarca emekliye müjde! 1.100 TL ek ödeme alacaklar. Her ay hesaplara yatırılacak ek ödeme maaş tutarına göre belli olacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2021 dönemi ile yıllık enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 13,58 artarken yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte memur emeklilerinin yeni yıl zamları da belli oldu. Emekliler, kamu görevlilerine verilen yüzde 2.5’lik ek zamdan da yararlanacak. Buna göre, memur emeklileri, 2022 yılının ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Zamla birlikte her ay alınan ek ödeme tutarı da yükselecek..


Ek ödeme müjdesi! Zam geldi. Milyonlarca emekli alacak. Maaş zammı dışında ek ödeme tutarları da arttı. Memur emeklilerinin yeni senenin başında alacakları zam oranı netleşmiş oldu. Emekli memurlar, ek zamdan da yararlanacak ve böylece 2022’nin ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Memur emeklileri, ocaktemmuz, temmuzaralık olmak üzere senede iki kere maaşlarını zamlı alıyor. Zam oranları ise toplu sözleşmeye göre önceden belirleniyor. Üzerine, geçmiş 6 aylık enflasyondan kaynaklı bir fark oluşursa da bu fark maaş zammına yansıyor. Enflasyon farkının oranı da toplu sözleşmede yer alıyor. Hürriyet'ten Noyan Doğan'ın köşesinden aktardığına göre, 20222023’teki mali ve sosyal hakları belirleyen 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bu yılın ağustos ayında sonuçlandı. Buna göre de memur ve emeklileri maaşlarını 2022’nin ilk altı ayında yüzde 5 zamlı alacaklar. 2021’in ikinci altı alında gerçekleşecek enflasyonun yüzde 3 oranını geçmesi halinde ise aradaki fark memur ve emeklilerinin zamlarına eklenecek

Ek ödeme müjdesi! Zam geldi. Milyonlarca emekli alacak. Maaş zammı dışında ek ödeme tutarları da arttı. Memur emeklilerinin yeni senenin başında alacakları zam oranı netleşmiş oldu. Emekli memurlar, ek zamdan da yararlanacak ve böylece 2022’nin ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Memur emeklileri, ocaktemmuz, temmuzaralık olmak üzere senede iki kere maaşlarını zamlı alıyor. Zam oranları ise toplu sözleşmeye göre önceden belirleniyor. Üzerine, geçmiş 6 aylık enflasyondan kaynaklı bir fark oluşursa da bu fark maaş zammına yansıyor. Enflasyon farkının oranı da toplu sözleşmede yer alıyor. Hürriyet'ten Noyan Doğan'ın köşesinden aktardığına göre, 20222023’teki mali ve sosyal hakları belirleyen 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bu yılın ağustos ayında sonuçlandı. Buna göre de memur ve emeklileri maaşlarını 2022’nin ilk altı ayında yüzde 5 zamlı alacaklar. 2021’in ikinci altı alında gerçekleşecek enflasyonun yüzde 3 oranını geçmesi halinde ise aradaki fark memur ve emeklilerinin zamlarına eklenecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç estetik harikası çıktı! Eski hali şok etti. Demek ki doğruymuş! >> Ayaklarınızı Sıcak Suda Bekletin 3 HASTALIĞIN TEK TEDAVİ YÖNTEMİ Bu nasıl bir servet Fatma hanım..