Arka Sokaklar’ın Zeliş’i

4735 izlenme 16 Ekim 2021
Reklamlar
videolu haber

YÜSRA GEYİK SOSYAL MEDYADA NEFESLERİ KESTİ
Arka Sokaklar dizisiyle kendini tanıtan ve belli bir kitleye sahip olan Yüsra Geyik, diziden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Cesur kıyafet tercihiyle fotoğraf çekinen ve Instagram hesabında paylaşan Geyik’e takipçileri büyük ilgi gösterdi.

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteriyle kendini tanıtan Yüsra Geyik kimdir? Yüsra Geyik’e dair tüm bilgiler haberimizin detayında…
Arka Sokaklar 18 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümle sezon finali yaptı. Sezon finali ile beraber Hüsnü Çoban’ın kızı ‘Zeliş’ karakterini canlandıran Yüsra Geyik ve Hüsnü  Çoban’ın oğlu ‘Tekin’ karakterini canlandıran Onur Bay diziye veda etti. Arka Sokaklar’ın ilk bölümünden beri dizinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik’in vedası izleyenleri şaşırttı. Seyirciler Yüsra Geyik’in hayatını ve Yüsra Geyik’in Arka Sokaklar’a neden veda ettiğini araştırıyor.

YÜSRA GEYİK KİMDİR?
Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. Ailesi Yüsra Geyik 1. sınıfta iken İstanbul’a taşındı. Yüsra Geyik, İstanbul Ataköy’deki 60. yıl Ataköy İlköğretim Okulu’na başladı. İlkokul 4. sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursu sayesinde tiyatro ile tanıştı.

Yüsra Geyik, küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı ve bir sürü oyunda rol aldı. İlk oyunu ‘Horozum’ adlı bir yapımdı. Yüsra Geyik bu oyundaki performansı ile çok beğeni topladı. Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) ‘da tiyatrolarda rol aldı.

Geyik, 14 yaşında Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaya başladı. Henüz ajansa yeni kaydolmuşken kısa film teklifi aldı. ‘Kin ve Gül’ isimli kısa filmde Ali Sürmeli ile birlikte rol aldı. Fakat bu film yayınlanmadı.

YÜSRA GEYİK DİZİLERİ
Yüsra Geyik ilk olarak ‘Anlatsam Roman Olur’ adlı dizi ile ekranlara çıktı. 13 yaşında iken ise Hayat Bilgisi dizisinde Ceyda rolünü canlandırdı. Burada Perran Kurtman, Kerem Kupacı, Peşhan Yılmazel, Gökçe Bahadır, Ümit Erdim gibi oyuncularla aynı dizide yer alma imkanı yakaladı. Daha sonra Yabancı Damat dizisinde ‘Melis’ karakterine hayat verdi. Son olarak ise 2016 yılından beri Arka Sokaklarda Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş karakterini canlandırıyordu. Geyik, Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü mezunudur.

YÜSRA GEYİK’İN SEVGİLİSİ KİM?
Yüsra Geyik, Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşıyor. Çiftin aşk yaşadığı bir kaç ay önce basına yansıdı. Geyik ve Kocaoğlu arasında 12 yaş bulunuyor. Rıza Kocaoğlu Yüsra Geyik’ten önce oyuncu Hazal Subaşı ile sevgiliydi.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEN AYRILAN YÜSRA GEYİK’TEN VEDA MESAJI
Yüsra Geyik’in kendi isteği ile Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığı iddia ediliyor. Geyik, sosyal medya hesabından Arka Sokaklar’a veda mesajı yayınladı. Sette çekilen videoları hesabından paylaşan Geyik, paylaşımın altına şu notu düştü:

“Sevgili ailem, mesleğe doğduğum, doyduğum, güldüğüm, ağladığım, üzüldüğüm, sevdiğim (ama en çok sevdiğim) -ben olduğum- ‘yaşar’ olduğum, belki biraz çocukluğum, kesinlikle gençliğim ve olgunluğum… Yani hayatım. Siz benim her şeyimsiniz. Bazı borçlar ödenmez. Ama bu yüzden ailemsiniz zaten değil mi? Biz birbirimize borçlanmayız. Koşulsuzca sever, sınırsızca sayar belki hepimiz hakkettiğimizden çok başka yerlere koyarız birbirimizi.

En iyisi oluruz birbirimizin gözünde. En çok da biz acıtabiliriz birbirimizin canını. Ama hep, o ‘can’da baki kalırız. Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum. Gülerken ağlamalarımız hediyesi, cebimde.Teşekkür, içimdeki minnettarlığı karşılar halde değil. Siz beni hissedersiniz yanınızda, yörenizde… Öyle bir his. Ben sizi hep gönlümde taşırım, öyle bir his.Sizi çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.”


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç Bu Oranı Görmemişti Beş Kardeşle Evlenen Kadının Bunu Neden Yaptığını Duyduğunuzda Çok Şaşıracaksınız! BİR KALP CERRAHININ EV YAPIMI REÇETESİ YÜKSEK TANSİYON İÇİN Beni eve bırakırken….?